Sunde pandekager:
1 dl. rugmel
2 dl. hvedemel1 dl. havregryn
Lidt salt
1½ stang vanille
2 tsk. bagepulver
6 dl mælk
1 moset banan
2 æg
Giver ca. 10 fyldige pandekager (nok til os 5 til morgenmad. De mætter.),
Bland alle de tørre ingredienser.
Pisk mælk, æg og moset banan i og rør det hele sammen.
Lad det hvile i køleskabet i ½-1 time (vigtigt! Den tykner op).
Bages på panden med en smule fedtstof (smør). De hænger nemt ved.
Og kom så igang. Det slår bageren luftboller, gange 10, i mæthed!
Jeg elsker pandekager jeg kan spise pannekager når som helst og hvor som helst. De ser så skønne ud og nu må jeg løbe ned og købe en liter mælk og gå igang med at lave mine egne!
SvarSletGod weekend når du når så langt!
Skønt :-).
SvarSletJeg håber du kunne lide dem.
Kh,
Synne
Jeg er i gang med at lave en stor portion nu, til aftensmad i denne hede.
SvarSletHvad spiser i til / på pandekagerne?
Kære anonym,
SletDet er jo en smuuule sent mit svar kommer, beklager. Jeg havde ikke set din kommentar.
Vi spiser bær, græsk youghurt, honning og andet lignende oven på pandekagerne :).
Velbekommen. Jeg håber de blev rigtig gode :).
Kh,
Synne