tirsdag den 24. august 2010

Stakkels tirsdag

Lækkerier fra Bloomers

Mandag er vi alle enige om er en lortedag. Bare fordi det er mandag og det er svært at komme op efter weekenden. Det kan mandag jo sådan set ikke gøre for, men måske den har lært at leve med at det nok aldrig bliver anderledes.


Onsdag er ok for nu er halvdelen af arbejdsugen gået.Torsdag er jo lillefredag, og det er slet ikke nogen dårlig ting at være.


Fredag kan ingen af de andre hverdage hamle op med. Selvom de prøver så vil fredag altid vinde stort.


Lørdag har vi sovet længe og er friske - og har endnu en fridag mere bagefter så vi kan blive længe oppe uden dårlig samvittighed.


Søndag er lang og doven. Eller fuld af muligheder. På en søndag skal man ikke bruge undskyldninger for at flade ud. Vi skal jo tage os sammen før vi når til mandag. Og mandag kan vi jo ikke lide. Det ér vi jo allerede blevet enige om.Men hov, vi mangler en.
Tirsdag er sådan en mellemdag som ingen rigtig lægger mærke til. Den er ikke ude i kulden som mandag, men den er heller ikke sådan-tæt-på-weekend.
Hvad er tirsdag egentlig?

I denne uge er tirsdag dog noget helt for sig selv i min kalender. Jeg får rigtig lækkert besøg.
Jeg får besøg af sådan et menneske, man kan være rå sammen med. Rå som i ærlig og upoleret.
Selvom jeg altid bliver lidt ængstelig første gang jeg skal invitere folk hjem i min hule, så ved jeg, at jeg kan slappe af når hun kommer. Min gæst kan nemlig sagtens se igennem lagene og se mig istedet for det perfekte ydre jeg helst ville stille op, men som i bund og grund bare er blændværk..

Har du noget specielt du skal denne tirsdag?

3 kommentarer:

 1. Tak for dagens første grin, Synne :-) Fantastisk analyse af dagene!
  Jeg har gode nyheder til Tirsdag....her hos os er tirsdag nemlig ugens eneste fridag. I hvert fald for min mand, som jo spiller prof. fodbold. Derfor er tirsdag altid dagen hvor vi afleverer unger sammen og derefter ofte tager ind til byen og hygger med en stor fed brunch og bare har lidt dejlig kæreste-tid.

  (det kan selvfølgelig også være dagen, hvor vi skal have klaret praktiske ting - så som en tur i IKEA, og så er tirsdag nok ikke så favorit-agtig hos min mand :-)).

  Ha' en dejlig tirsdag.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Dejlige uge beskrivelse :)

  Tirsdag her, r vist hygge under dynen med min pcèr så længe det er muligt for her regner det :)

  God Tirsdag :)

  SvarSlet
 3. Så lige en facebookstatus der lød: Tirsdagsasti!

  Så er det vist ikke så synd for tirsdag mere :-)

  Kh
  Mette Marie

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails