fredag den 3. februar 2012

Noget om, at tage billeder af popcorn.

Alt imens sveden hagler af mig som en kvinde i overgangsalderen, Disney Sjov tordner larmende ud i rummet og min overtrætte datter, der for tiden går på vippen mellem middagslur og ingen middagslur, uddeler suretæv (gæt selv om hun har sovet i dag), laver vi popcorn.
Vi har ingen mikrobølgeovn, så det er på den gammeldags måde i en gryde.


Sveden, regner jeg med, er et tegn på at kroppens soldater er ved at have taget på den virus der har hærget min krop. Den har stadig så meget fat i den grå masse der bor øverst i mit legeme, at jeg går rundt som lidt i en glasklokke, men mon ikke det ser anderledes ud efter i nat. Natten der kom før i dag, bød på knap 13 timers søvn, så jeg har lidt at leve op til i natten der kommer snigende omkring mig.


Disney Sjov pacificerer mine drenge, så der er drysset popcorn overalt omkring dem i den sanseløse armbevægelse mellem skål og mund.


Og uanset om man skal tage billeder eller ej, så holder det bare aldrig op med at være sjovt liiiige, at linde på låget af gryden så det står om ørerne på en med varme popcorn.
Iøvrigt så er de små bæster utroligt svære at fange på film.


Men lækkert, dét er det.

God appetit og glædelig weekend.

3 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker popcorn... Har sjovt nok taget billeder af det samme for nogle dage siden, fordi jeg ville lave et indlæg om hvorfor man SKAL lave popcorn i en gryde;o)

  Jeg håber at i er kommet godt i orden i skole, nyt liv og det hele!!

  Kærlige tanker fra mig!!

  SvarSlet
 2. Åh, dét indlæg glæder jeg mig til at læse. Og ikke mindst se hvad du har fået ud af, at fange de små flyvende bæster med kameraet :).
  Det er altid spændende at se forskellige folk fotografere det samme emne.

  Vi er kommet rigtig godt ind i den nye skole. Alle 3 børn er bare gledet ind, som om de har været der altid. Og vi voksne nyder at se hvordan de trives.

  Knus :).

  SvarSlet
 3. Popcorn er bare bedst naar man popper dem i en gryde... Skon blog du har, jeg vil folge med fremover :-)

  Mvh Kathrine

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails