tirsdag den 7. februar 2012

Ping-pong, bolden går.


Fandt vej forbi Tigerbutikken på strøget, den tæt på Nørreport, i dag.
Fandt flere fine ting. Bl.a. har de jo et fint udvalg i huer og vanter til børn. Godt nok i kunstgarn, men med så mange vanter som vi kan nå at bruge på et vinter, så går jeg gerne på kompromis i forhold til at have råd til at holde mine børn velekviperet vinteren igennem.

Men det bedste fra i dag, var alligevel det mini-bordtennis spil jeg fandt.
Aktiv leg for alle, det holder.
Det blev straks taget i brug. Og så for sølle 30,-!

P.s. Malte insisterer på, at have sin hue på det meste af døgnet. Han puster brystet lidt op og argumenterer med, at han synes det ser sejt ud.
Mine Ama´r-drenge ;-).....
P.p.s. Nogen der ved om det også giver streetcredit med sod fra skolen bål, i hovedet?

3 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at det giver masser af streetcredit!! Dejligt at se at I er faldet godt til i det Københavnske.

  Jeg faldt iøvrigt over en blog der havde nappet et af dine indlæg: http://raumgrafik-kreatives.blogspot.com/2011/12/hjerter.html. Det er jo ikke noget med børn eller noget og det sker mere og mere efter pintrest er kommet til så det er som det er, men jeg ville alligevel lige sige det nu jeg så det.

  Masser af kram til dig.

  SvarSlet
 2. Tak, ja vi er rigtig nok faldet godt til herinde :). Nyder det i stor stil.

  Jeg kan ikke se bloggen. Den er kun åben for inviterede læsere.
  Det var da panderynkende irriterende at få snuppet indlæg. Men trods alt godt det ikke er noget med mine børn, eller andre billeder af personer (?).
  Tak for tippet.

  Knus.

  SvarSlet
 3. Jeg skrev til blogejeren og bad om at få mine egne indlæg slettet og da jeg havde skrevet under to af indlæggene lukkede bloggen pludselig for besøg fra andre end inviterede læsere. Det er nok bare en der samle inspiration på den måde fremfor med bogmærker eller pintrest. For nyligt fandt jeg derimod en reklamefyldt blog der havde hugget ALLE en svensk bloggers indlæg og blandet dem med en masse andet mærkeligt fra andre bloggere. Den blog lukker ikke bare fordi der bliver skrevet til dem og tilsynelandende vælger blogger også at lade det passere. Det kan godt gøre mig sur.

  Dejligt at I er faldet godt til, også selvom du er begyndt at løbe efter metroen....

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails