tirsdag den 13. december 2011

Vi klipper og brainstormer



'





Uhhhh, det kilder i maven.
Nøglerne til den nye lejlighed ligger i min lomme og aftenen i går blev brugt med the og klippe-klistre. Ikke den slags klippe-klistre som størstedelen af verden gør sig i, i disse dage. Men når man har valgt en hule med skråvægge, så kræver det opfindsomhed at få møblerne til at passe ind.
Men det bliver SÅ hyggeligt!

Det kilder også i maven af glæde over, igen at kunne få én hule. Rykke sammen og lave en fælles hule, hvor alle har deres helt egne yndlingsting lige dér og ikke altid er glemt i den anden hule. 
Hvor jeg igen skal vænne mig til, at jeg ikke bare kan rykke rundt og hænge op som jeg vil, for der står en anden voksen på lejekontrakten, der også har en mening.

Mine sønner får hver deres dør de kan lukke bag sig. Processen med at dele værelserne mellem sig ordnede de helt selv!

Jeg glæder mig helt ustyrligt til nytårsaften på 5. sal i indre by! Og jeg skal vænne mig til, at skrive 2300 Kbh S når jeg skriver min adresse ned....

P.s. 5. sal, uden elevator. Jeg glæder mig til at hilse mine baller velkommen igen. Hvor har I været alle disse år!?

5 kommentarer:

  1. Tillykke med den nye lejlighed, tillykke med det nye job og tillykke med den genfundne kærlighed ;o) Jeres nye hule ser så hyggelig ud, glæder mig til at se billeder, når klippe-klistre-puslespillet er gået op ;o)

    SvarSlet
  2. Nøj hvor ser jeres nye lejlighed hyggelig og lækker ud. Jeg er sikker på at I nok skal få alt ting klistret på plads de rigtige steder.

    Jeg glæder mig til at følge med i jeres nye liv der på 5 sal.

    SvarSlet
  3. Hold da WOUW, hvor ser det lækkert ud.
    rigtig god flytning

    SvarSlet
  4. Jeg glæder mig godt nok til, at se den IRL! <3

    Og høre meget mere, om alt det, som jeg ved at jeg har til gode ;-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails