mandag den 28. marts 2011

Det overlevede jeg sgu også.

Mine fingre er ved at få normal størrelse igen og mine ben er så småt holdt op med at ryste.
Lørdag var store slæbedag op af den hønsestige der fører til min lejlighed på 2. sal mens der sættes i stand udenfor.

Men sådan en hønsestige, og mere permanent vinklet opgangstrappe er ikke dårligere end man kan få lidt sjov ud af det. Som da Mrs. Fittipaldi og jeg baksede min nye 140 cm boksmadras op af trappen og jeg som ægte blogger lige skulle have et billede af den fastklemte seng, hvorefter både seng og Fittipaldi var ved at ryge ned til 1. sal igen.
Både seng og kvinde er dog i god behold, og vi fik da slæbt madrassen ind på plads efter at have grinet af.
Jeg er også tilgivet for at slippe taget, i billedets hellige navn.

Men jeg overlevede endnu en ting. At flytte ud stod helt sikkert som en af de helt store skræmmende punkter på  mon-jeg-overlever-listen og jeg dimser og sætter på plads, for jeg fik uundværlig samle-møbel og hænge-hylde-op hjælp så der nu mange steder bare skal flyttes fra kasser til deres "Det sætter jeg lige her mens jeg finder ud af hvor det i virkeligheden skal stå"-plads (kender I de pladser? Høhø...).

I morgen kommer Den Velhængte Dagdrømmer med vores afkom og spiser middag i min nye hule - og torsdag, salige torsdag. Der skal savnekrammes hele natten, for der får jeg mine børn op og sove hos mig.

Må man godt blive oppe hele natten og bare se på dem sove, fordi man har savnet dem så meget?

4 kommentarer:

 1. Alle tre glæder sig meget til på torsdag ;-)

  ... og i al fortrolighed, så stemmer mellemsmølf på burger til aftensmad, men det har jeg ikke sagt. Sssshhhhh.....!

  SvarSlet
 2. Hmm, så må jeg vel hellere få købt noget bagepapir :P.

  SvarSlet
 3. Ha haaa....ja, den seng var sgu stædig! ;-)

  Og tak lige ham der under gadelygten, for at færdiggøre min flyttetjans <3

  Iøvrigt heldigt, at jeg var med i Ikea, for ellers havde de 3 timer da ikke været nok....hold nu kæft, hvor du dimser! ;-)

  Og ja....man må gerne holde sig vågen hele natten, og bare se på sine unger. Lidt som da de lige var kommet til verden, og man sad forundret og kiggede forelsket på dem.... <3

  SvarSlet
 4. Søde Synne. Jeg synes altid at det er vildt hårdt sådan på de indre linjer at flytte og når det så som for dig er et dobbeltflyt kan jeg slet ikke forestille mig hvor hårdt det må være. På den anden side må det også være lidt skønt nu at være i gang med at bygge din helt egen base op og DEJLIGT at du lige om lidt har smukke børn at kikke på. (og ja man må godt blive oppe hele natten og snuse til deres hår mens de sover...).

  KRAM.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails