søndag den 19. december 2010

Julemarked i den Grå hal


I dag gik turen til Christiania for at snuse lidt stemning ind ved det årlige julemarked.
Selvom det er proppet med mennesker, elsker jeg at gå rundt og kigge. Det er som at træde ind i en anden verden, når man går gennem dørene til hallen. Alle boderne er sat så flot op og kreativiteten flyder.
Alle duftende, lydene, farverne. Jeg elsker det hele.

Og så lærte jeg en kunster at kende. Sine Strøm, der står og ser lidt betuttet ud i sin bod på billedet herover. Det tror jeg faktisk også jeg ville være, hvis en fremmed dame kom og spurgte om hun måtte tage billeder af mig.
Jeg stod længe og aede alle hendes ting (faktisk lidt irriterende, måske, egentlig) og kunne have købt det hele.
Jeg tømte jo desværre sparegrisen på de her japanske bøger, så jeg sukkede bare misundeligt og nøjedes med at tage billeder. Men prøv lige at se de kreationer hun laver. Jeg er ganske begejstret. Allermest for den pink kjole.
Kære univers, hvis du lytter så ønsker jeg mig den, ik´.

4 kommentarer:

 1. Det er et herligt julemarked , også selvom der altid er frygtelig mange mennesker :-)

  SvarSlet
 2. Sine Strøm hendes tøj er bare super skønt som et eventyr :) jeg ved bare ikke hvor eller hvilke lejlighed jeg skulle bære hendes tøj ikke at jeg ikke syntes det er smukt. øj det julemarkede ville jeg godt ha været til ;)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle flotte billeder du har fået taget til julemarkedet - de er så farverige og livlige :)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder. Sine Strøm har jeg købt pulsvarmere i skind af.Og da hun ikke havde dem i den rigtige sammensætning aftalte vi farve og bånd som hun så syede til mig.Dem er jeg meget glad for. Og de er ikke lige så vovede som meget af hendes tøj er.Man skal virkelig turde det før man kan gå med det.
  Jeg kunne godt se min datter i et af de helt store skrud i hvidt til sit bryllup.For hun er sådan et slankt siv.Og så vil det ikke være for meget.Og heller ikke for traditionelt.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails