tirsdag den 2. november 2010

Pollo Sorpresa

Spise med Price behøver ikke den store introduktion.
Men det gør Pollo Sorpresa måske?

Som størstedelen af Danmark har jeg også taget sætningen "rigeligt med smør" og andre finurlige vendinger til mig. Og som størstedelen af Danmark sidder jeg også bænket foran tvét når der kommer Spise med Price.

Sidste afsnit jeg så var en temmelig upædagogisk leg med fjerkræ. Men morsomt, det er det jo.

Således kastede jeg mig straks over den førnævnte Pollo Sorpresa. Jeg ser det lidt som en avanceret form for Gordon Bleu, men ... bedøm selv.


Dog vil jeg sige. Uanset hvad man vælger at kalde det, så er det ret skægt at lave OG det smager HIMMELSK!
Pricerne laver noget halvsvært noget med at skære benet af en hel kylling. Jeg købte bare nogle fileter som jeg baskede flade mellem to fryseposer. Det virkede fortrinligt.

Opskriften kan du finde lige her.

Velbekommen :).

2 kommentarer:

  1. Tak for inspirationen. Jeg lavede det her til aften pga. dig og det smagte skønt! Jeg lavede squash og pasta vendt i tomatsauce dertil. Masser af hvidløg og frisk basilikum. Rigtig lækkert! Tak for mad :-)

    SvarSlet
  2. Aiii er det rigtigt? :)
    Hvor godt!

    Jeg er meget beæret.

    Og velbekommen da.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails