mandag den 22. november 2010

Kan du heller ikke sove?


Når månen bliver rund har mine øjne svært ved at lukke sig i, så det er ikke meget jeg får sovet. Hvis jeg endelig falder i søvn er det noget let søvn med mærkelige drømme.
Så hvis I vil mig noget, sidder jeg ovre i hjørnet med en kop kaffe i hånden og glor tomt ud i luften *gaaaab*.

Har du også svært ved at sove når det bliver fuldmåne?

12 kommentarer:

 1. Hmmm nej egentlig ikke.

  -det er kun fordi børnene sover dårligt at jeg bliver 'forstyrret'.

  SvarSlet
 2. Heldigvis påvirker det mig ikke med den måne dér. Men er stadig helt vildt træt!

  Syntes ellers jeg sov godt. Hmmm

  SvarSlet
 3. Nej.... det tror jeg ikke. Jeg bryder mig bare ikke synderligt om at sove i det hele taget. Der er så meget andet man kan lave når huset er stille, og manden og børnene er gået omkuld. På en eller anden måde kører hovedet lidt langsommere når jeg bliver træt, det bliver nemmere at styre om natten, samler ikke så mange indtryk, og kører ikke i flere spor at gangen.

  Desvære kan mit humør ikke holde til at springe søvnen over, så jeg prøver at få de obligatoriske 7-8 timer..... som nok egentlig er nærmere de 6-6½.

  Det er nok noget med at være nem at distrahere, leve med alle antenner ude. (og kunne finde på at gå fra middagsbordet til google hvis der er noget man lige MÅ slå op) Hvordan gør man det egentlig, det der med at tøjle energien lidt, føre den i en retning og få den til at arbejde mere effektivt? Ved du? Fortæl, fortæl, jeg har virkelig brug for at lære det.

  Og så har jeg erfaring med at de der nætter hentes ind igen på andre af ugens aftener, hvor man er den der putter børn i et par timer.... før man står op for at gå i seng igen.

  SvarSlet
 4. @Jeanett og Rune - heldige asner :).

  @Úr Kulluni - Det er et yderst interessant spørgsmål som jeg ikke har svaret på, for jeg lider af nøjagtig det samme selv.
  Virkelig skræmmende som det du lige ridser op er som taget fra inde i mit hoved.
  Min fornuft siger mig, at det er noget med at lægge alt arbejde væk en halv times tid inden sengetid. Lave nogle vejrtrækningsøvelser, lytte til noget rolig musik med lukkede øjne eller et eller andet andet der får os til at finde roen og afslutte dagen.
  Men det er bare fornuft, for i praksis vil jeg aldrig nå til det punkt.
  Dog har jeg erfaret, at hvis jeg virkelig har fået brugt mit hoved. Er blevet udfordret og har lært ngoet nyt i løbet af dagen, så er jeg meget mere rolig når vi når til aftenstid og har nemmere ved at afslutte dagen.
  Det er nemlig ikke min krop der har svært ved at sove, det er mit hoved der sultent efter noget at lave. Og det kværner indtil det får det.

  Det pokkers hoved!

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 5. Jeg lå også vågen i nat. Havde ikke lige spekuleret over sammenhængen med fuldmåne, før jeg så dit indlæg. Havde dog også lige en særdeles vågen lille en i maven og en masse tanker, der bestemt ikke hjalp søvnen på vej. Men det er ikke første gang jeg har ligget vågen ved en fuldmåne...

  SvarSlet
 6. og hov, urkulluni = Margretha :) og sjovt at du også kender det.

  SvarSlet
 7. Jeg havde ikke spekuleret over at det var fuldmåne i nat. Men i går kunne jeg bare ikke falde i søvn, og vendte og drejede mig indtil kl 0.30, så der er åbenbart en forklaring på det.
  Pudsigt.
  Må da håbe jeg sover bedre i nat.

  SvarSlet
 8. Hm... Har vist generelt haft et specielt søvnmønster hele mit liv... Sover aldrig så mange timer om natten (og nu hjælper Martha mig så til, at sove endnu mindre;o)...
  Det gode er så, at jeg får en masse gode idéer, når jeg ligger der i de stille nattetimer. I perioder står jeg op og skriver lidt ned om natten og det resulterer i meget specielle og noget ugennemskuelige noter:o)
  Jeg er vist lidt mærkelig...

  SvarSlet
 9. hvor er det "sjovt" at se, at I andre også kender til søvnbesværet ved fuldmåne.

  @Signe - Hvor skønt at se dig her :). Og ja, sådan en bokser kan holde en vågen mange timer ;).

  @Henny - jeg håber du fik indhentet noget søvn :).

  @Lisbeth - hehe, der der med sedlen om natten kender jeg godt. Jeg bruger det meget når jeg skriver opgave eller har andet hvor jeg skal "opfinde". Så har jeg blokken liggende ved min hovedpude og lige som dig så tænker jeg hvad pokker mon det er jeg har skrevet om morgenen, til tider ;).
  Så jeg tror ikke du er så mærkelig igen :).

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 10. Tusind tak :).

  Det er taget ud af vinduet i mit soveværelse. Da jeg rullede gardinet op den morgen og så månen, så måtte jeg bare tage billede af den.
  Der er faktisk ikke engang rettet i farverne på det. Det var lige præcis sådan her det så ud.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails