mandag den 25. januar 2010

Me, myself and ... lim!

Lim det klistrer!
Den oplysning burde ikke komme som nogen overvældende stor nyhed for nogen af jer, men hvór meget lim det klistrer, det kan man nu godt blive mindet om fra tid til anden.

Se nu, for lidt siden stod jeg glad og limede. Limen var sådan en af den flydende slags i en beholder med spids. I kender det sikkert godt. Man skal nogle gange mase en del for at få klistret lim ud af det den der tyl. Det plejer også at gå fint, og jeg maser til mine fingre er helt blå i spidserne, men ud kommer limen da.
Lige indtil i dag hvor jeg åbenbart havde fået superkræfter og maste så meget at hele låget røg af, og limen pludselig flød ud over det hele!

Ud over det jeg arbejdede med. Ud over bordet. Ud over fingrene....

Hvor starter man så herfra? For limen tørrer ret hurtigt, så det er med at redde hvad der reddes kan!
Jeg havde ikke mere lim end den ene bøtte, og jeg skulle bruge det, så jeg hentede en spatel i køkkenskuffen og skovlede lim op i bøtten igen. Se det har jeg nu alligevel aldrig prøvet.
Det var virkelig noget nas, for en flad spatel er beregnet til at lave mad med, og ikke til at skovle lim op og ramme et lille hul i en bøtte.

Nu har jeg så ryddet op. Acetone er et meget undervurderet opløsningsmiddel.

4 kommentarer:

 1. Ha, ha. En gang har jeg limet mine fingre sammen med hurtigt tørrende kontaktlim.

  SvarSlet
 2. Nøøjj, det er sådan noget man først kan se det sjove i når det er et par dage gammel. Men :o) må indrømme, jeg kunne lige se det for mig, og kunne ikke lade vær med at trække på smilebåndet.
  Kram og rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 3. Jeg kender følelsen af vantro blandet med desperation fra dengang søn væltede 1 liter støbegips ud over bord og gulvtæppe. Man tror det er løgn. Og så vælger man om man vil græde eller fnise hysterisk =)

  SvarSlet
 4. @ Marina - Åhhh det kender jeg godt. I en hustand med 2 drengebørn og en hidsig lillesøster bliver der til tider brugt ret meget lim. Og små plastikmænd er ret svære at holde på mens de limer, uden at få lim på fingrene. Der er ikke grænser for hvad jeg efterhånden har limet mig selv fast til!

  @ MollyMy - Helt sikkert *g*. Og god dag til dig også. Kram ..

  @ Annie - Åhh min gud dog. Støbegips!
  Jeg valgte at lade mine mere sjældne gloser komme frem i fri galop! Og synes i øvrigt retrospektivt - som MollyMy så klogt har forudsagt - at det var lidt sjovt ;).

  Tak for jeres kommentarer. Dejligt at få feedback :).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails