søndag den 5. juli 2009

Ferie ...

Vi har ferie - juhuu. Eller, det har vi faktisk haft i over en uge nu. Men når man har alle bavianerne hjemme (læs= både manden og drengene), så er der ikke meget tid til computerskriveri.
Men i går kørte jeg lige en tur til Farum for at hælde drengene af hos deres mormor. Nu er de så på ferie i Kolding (mormor var bare til hygge hos nogle venner, og så kunne vi jo mødes uden yderligere broudgifter), og kommer først hjem onsdag engang i løbet af dagen. Nok nærmere noget eftermiddag end formiddag.

I går skyndte vi os så at importere nogle andre børn. Det gode ved det var bare at disse børns forældre fulgte med, og vi havde en rigtig hyggelig aften på terassen med kuglegrillet lammekølle og tilbehør, hjemmelavet is og alkoholiske drikke. Det blev sent før de sidste faldt fra, men nøjs hvor var det hyggeligt.

I dag er her stille, meget stille. I skrivende stund sover yngstebarnet - der er for lille til at komme på ferie væk fra sin moaar - i sin barnevogn, og manden laver mandeting uden foran huset. Det er noget med en terasse, så vi slipper for at have to gamle paller liggende som trin op til døren.

Det er nu meget hyggeligt at have sådan en mand til at gå og lave mandeting mens jeg kan vimse rundt i min kjole og lade som om at sådan noget med at save og skrue ved jeg slet ikke noget om. Til gengæld kan jeg lave en stor portion chilistærk spaghetti med kødsovs til den føromtalte, der vist har en smule ondt i sit hoved i dag ;). Og så er rollerne ligesom fordelt, og vi kan have det godt med at være mand og kvinde der lever sammen.

2 kommentarer:

  1. Ah - det lyder hyggeligt :-)

    Annika

    SvarSlet
  2. Det var det bestemt også :). Hyggeligt du læser med A *møs*.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails