fredag den 2. januar 2015

Godt nytår!Så blev det nytårs aften endnu engang! :)

Jeg ved ikke helt om jeg kan overgive mig til nytårsfortsæt og hele "en frisk start" affæren.
Dybest set er hvert eneste øjeblik, hver dag en ren mulighed for, at skifte det ud vi ikke længere føler os tilfredse med, så der kommer ingen store tilbageblik fra min side i denne omgang.
Hvis vi har noget vi vil ændre, så skal vi bare ændre det. Lad da være med, at vente til nytårsaften, på mandag, din 40 års fødselsdag eller hvad det nu kan være for skæringsdatoer.
Bare gør det. Hop ud i det...

Nå men, nytåret skal fejres med maner uanset hvad. Man skal aldrig lade en chance for fest og glimmer lade gå forbi ens næse ;).

Vores nytårs aften var rolig og dejlig med god mad og drikke.
Vi er altid hjemme af hensyn til børnene og ikke mindst foretrækker jeg også selv at være hjemme.
Nytårs aften er en aften med rigtig mange indtryk på mange planer, så 1. januar vil jeg gerne vågne op i min egen seng og på bedste introverte og særligt sensitive manér, lade op igen.

Jeg havde lavet en bowle til, at gå og nippe af mens vi ventede på maden. Den blev ret fantastisk, hvis jeg selv skal sige det.
Jeg tog sports-sodavand, hindbærsaft, mynte, limefrugter i tern, frosne hindbær, vindruer og en hel masse isterninger og hældte op i en skål, hvor jeg havde lavet frost-kant med pasteuriserede æggeblommer og hvidt sukker.
Der blev drukket med iver.


Maden bestod af hjemmelavede luksusburgere med verdens bedste pomfritter.

Jeg tog bagekartofler og skar dem ud i stave og skyllede dem grundigt under rindende vand.
Herefter kom de i en gryde med vand og lidt salt og blev kogt 5 minutters tid til de var bløde, men slet ikke færdige.
Efter de var kølet helt af på en stor bradepande, med et viskestykke, så de kunne tørre, varmede jeg olien op.
En portion af gangen fik de i den varme olie, til de var let gyldne. Herefter blev de lagt over og dryppe af på noget papir.
Lige inden vi skulle spise, varmede jeg olien igen og gav dem et ordentligt opkog til de blev lækre brune. Herefter over på et fad og på bordet.
Muuums! Det var nogle super lækre, sprøde pomfritter.

Burgerne var selvfølgelig hjemmebagte boller med masser af salat i. Jeg selv fik min vegetar"bøf" i og de andre fik oksefiletbøf og andebryst, stegt og skåret i fine skiver.

Bøvs... og godt nytår til alle ♥.

2 kommentarer:

 1. WAW sikken flot billed af fyrværkeriet nytårsaften. Kan rigtigt godt lide kanten af taget og det at billedet netop ikke er "profesionelt" på den lidt overdrevne perfekte måde.

  For mig er den første uge af januar noget særligt og sådan har det altid været. Ja man kan lave sit liv om hvert øjeblik man har lyst, men i januar er der tid og ro samt en stemning der understøtter det og derfor føler jeg en anderledes kraft.

  Rigtigt godt nytår til dig og hele din skønne flok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marina,

   Hvor dejligt, at se dig herinde :).

   Og tusinde tak for rosen.

   Du har selvfølgelig ret, januar har noget "friskt" over sig. Måske fordi stemningen er sådan i mange mennesker og den derfor forplanter sig ud i rummet mellem os så vi alle kan mærke det? Det var også blot en opfordring til, ikke at udskyde tingene men gå i gang med det samme - uanset datoen :).

   Knus og kærlighed til dig,
   Synne

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails