mandag den 18. juni 2012

I dag og i går - og de andre dage

I går drønede jeg rundt og vaskede vægge ned. "Nu skulle der fanme gøres rent og hvem gider se mere på de beskidte fingre alle steder og...".
Lige indtil jeg gik i stå.
Og så stod spanden der med kluden i og vandet blev koldt. Og jeg gik hen over den flere gange.
Det var en personlig fornærmelse, at den bare blev stående der og hånede mit energiniveau. "Troede du virkelig bare du kunne ræse derudaf?" kunne jeg næsten høre den vrænge, alt imens vandet blev koldt og krummerne og skidtet samlede sig i overfladen.
Så skrid dog!

I dag har jeg ondt i mit hoved. Har nok noget at gøre med den Ripasso jeg skyllede ned i en vældig fart i går aftes, i en mængde som mere voksne og fornuftige mennesker ikke ville kaste sig ud i en søndag aften.
Men hey, jeg skal jo heller ikke på arbejde, så hvad gør det.
Så sad jeg der i skumringen. I min sækkestol. Lidt flydt ud. Og gloede ned i mit vinglas mens jeg forsøgte at lade som om plottet i CSI var interessant og blev samlet lidt op af Dagdrømmeren der uddelte krammere og gode ord.

Da jeg senere gik ud og børstede tænder, skulede jeg til mig selv i spejlet og så at mine overarme tager tilløb til mormor-udseende. What! Som om jeg gider have det.

På mit arbejde taler de om mulighedserklæringer og møder. Og jeg orker næsten ikke at skulle op til lægen og forklare min sag. Og blive bedømt. Er jeg i virkeligheden syg nok, til at være hjemme i de resterende 6 uger af min arbejdstid, opsigelsesperiode og i forvejen 3 ugers planlagt ferie?

Ferie.
Ohh ferie.

Bare man en gang imellem kunne tage ferie fra sig selv.
1 kommentar:

  1. Du skal forklarer dig - der er ingen vej udenom <3

    Jeg har skrevet et par gange på din mail, men uden held :-(

    Knus

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails