tirsdag den 15. november 2011

Fyldte squash.









Her til aften fik vi fyldte squash.
Der er sikkert utallige opskrifter ude på nettet, men her er min version:

Skyl og flæk et passende antal squash. ½-1 pr. person alt efter hvor meget tilbehør der spises til.
Skrab det bløde kød ud af grøntsagen med den ske. Du kan nemt gøre det ved at vende en ske med bagsiden opad og så trække den hen over squashen så skeen på den måde skræller kødet af.

Jeg lavede en portion fyld med tomat på dåse, grofthakket løg, - hvidløg, -gulerødder, og -champignon sammen med "kødet" jeg havde skrabet ud af squashen..
Jeg tilsatte salt, peber, oregano, basilikum, et skvat mørk balsamico og tomatpure.
Du kan lave en alm. kødsovs, hvis du ikke kan eller vil undvære kød.

Så fordelte jeg fyldet ud i de flækkede squash, rev ost hen over og satte det i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
Så var det tid til at dække bord og finde lidt lækkert tilbehør til. Dagens valg var soltørrede tomater i strimler, grønne oliven og cherrytomater.
Da der var lidt over 10 minutter tilbage kogte jeg vand som jeg tilsatte grøntsagsboullion og hældte over couscous for at lave en form for "risotto"-couscous. Det kan varmt anbefales.

Velbekommen.

2 kommentarer:

  1. Mums, det skal jeg prøve en dag! Tak fordi du deler. :-)

    KH Tine

    SvarSlet
  2. Jaaahhh, spring ud i det. Det smager virkelig lækkert.

    Kh,
    Synne

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails