torsdag den 27. oktober 2011

Kræver du svar?

June har endnu engang taget tråden op til noget der sætter tasterne igang hos mange.
Hun kalder det selv, i mangel af bedre, blog-arrogance.

Hvad mener I? Hvad gør det ved jer, hvis jeg ikke får svaret på en kommentar?
Gør det overhovedet noget?

Sæt pennen igang her eller hos June. Det er faktisk en interessant diskussion.
For mig handler det om ren distræthed hvis jeg ikke får svaret. Men hvis det på nogen måde sætter følelser igang hos jer derude, så vil jeg tage den til mig og blive bedre. For jeg elsker hver eneste kommentar.

Jeg kan sagtens se via statistikker hvor mange hits jeg har, men når vi ping-pong´er så er det bare sjovere end kun at pingé.

4 kommentarer:

 1. Jeg er heller ikke for god til at kommentere på kommentarer.
  Det betyder så heller ikke noget for mig, hvis blog-ejeren ikke kommentere retur. Det kommer selvfølgelig an på karakteren af indlægget og kommentaren.

  SvarSlet
 2. Uhh jeg blev lidt ramt og har også lagt en smøre hos June. Jeg elsker at få kommentarer. Elsker når andre vender tilbage på mine. Og er selv så DÅRLIG til at svare mine egne læsere. Av av av må stramme op...

  SvarSlet
 3. Hmmm....jeg er vist generelt ikke så god til, at kommentere på din blog ;-) I hvert fald ikke på de lidt mere snørklede indlæg, som du laver nogen gange *G*

  Ellers synes jeg nu nok, at du plejer at svare, der hvor mit svar ikke bare er "bla bla" <3

  SvarSlet
 4. Interessant debat!!
  Jeg forventer ikke svar når jeg kommenterer rundt omkring i blogland... Jeg aner da ikke hvordan jeg skulle tjekke om alle nu havde reageret på min ros eller andet??? Det er heller ikke altid jeg selv svarer på mine kommentarer hos mig. Men jeg håber da at alle mine læsere ved at jeg bliver umådeligt glad for hver en lille besked!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails