mandag den 14. marts 2011

Sneak-peak til min nye hule

Lige om lidt flytter jeg hjemmefra.
Sådan føles det i min mave. Hjemmefra.

Huset jeg stadig sidder i har været rammen om mit liv i 7 år.
Vi har bygget ud og bygget op. Fået børn. Fuldført uddannelser.
Huset har været larmende og fuldt med gode venner og latter og det har været stille som graven i mine mest ensomme nætter igennem min depression.
Det har været min hule og mit sikre sted at trække mig tilbage til.

Nu skal jeg have en ny hule.
Jeg ved den kommer til at tage lidt tid at vænne sig til, men jeg er vild med dens skrå finurlighed.


Resterne af et gammelt hjerteklistermærke præger ruden på hoveddøren og jeg finder en skæv ironi i, at jeg endnu kun kan stå ude på den anden side af en låst dør og trykke næsen flad mod ruden i et forsøg på, at kigge ind til mit nye liv.

Men jeg har købt mig et helt nyt sæt sengetøj og jeg har fået min første indflyttergave af ham der, der bliver tilbage i min gamle hule.

5 kommentarer:

 1. Mod, modigere, Synne.
  Kærlighed. Bare fordi.
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg læste det andet indlæg forleden dag - og så læste jeg det en gang til... Og så fik jeg tårer i øjnene. Og var meget tom for ord. Men. Hold kæft hvor er I seje begge 2. Selvom det koster sved, blod og tårer at skilles, så virker det til at I har så meget styr på situationen at det bliver det bedste I har gjort for jer og jeres børn længe... Synne, du er stærk, du er modig - jeg er fuld af respekt for dig! Dine ord rammer fuldstændig ind i hjertekuglen på mig. Du skal nok klare dig! Tillykke med dit nye hjem - det ser hyggeligt ud. Glæder mig til at se flere billeder, når du engang er flyttet hjemmefra. Kram til dig og dine ;o)

  SvarSlet
 3. Kære Synne
  Jeg håber af hele mit hjerte, at I begge har det sådan som I skriver. For nogle gange kan man blive helt høj af en beslutning, men så pludselig rammer det virkelig dobbelt hårdt. Jeg vil bestemt ikke lukke luft ud af en glad ballon, men blot høre til hvordan du oprigtigt har det!

  SvarSlet
 4. Kære Synne.

  Selvom det gør smadder ondt at flytte hjemmefra, oplevede jeg også en kæmpe sejr ved det. Følelsen af at stå på egne ben, og mestre. Og så erkendelsen af, at det her voksenliv er man sgu pissegod til - det ER en fed oplevelse, selvom den gør ondt...

  Lykke til med flytningen - det ser jo fint ud der gennem den låste dør.


  KH Maria

  SvarSlet
 5. @Trine - Årh, TAK!

  @Therese - Hold da op en masse flotte ord. Tusinde tak.
  Jeg skal nok spamme jer med billeder, kan du tro ;).

  @Onkel Anne - Hmm (en god, tænksom hmm), jeg prøver virkelig at afspejle hvordan jeg virkelig har det her, men bruger det også lidt et frirum. Et sted hvor jeg kan holde fast i de gode ting ved min livssituation lige nu.
  Jeg kan sagtens svælge i sorg og svære tanker i mit hoved og når jeg er træt skranter jeg med det samme.
  Om der smutter en tåre eller to med ud på bloggen hen ad vejen, skal jeg lade være usagt, men jeg bliver pinedød NØDT til at have et sted hvor jeg holder fokus på det positive.
  Tak for tanken.

  @Maria - Det håber jeg virkelig Maria. Og tak. Glæder mig også til at indrette :).

  Knus hele vejen rundt.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails