lørdag den 23. oktober 2010

En passion for madlavning


Ja jeg ved det godt.
Jeg blogger rigtig meget om mad for tiden. Tiden er ikke rigtig til at bruge timer på sy-projekter (jeg skriver bachelor), men mad skal vi jo have - flere gange om dagen.
Og ja, jeg har en pasion for madlavning. 

Jeg elsker, at bruge timer i et køkken. Meget gerne akkompagneret af god musik og et glas rødvin.
Jeg kan bruge dage på at planlægge maden hvis vi skal have gæster i weekenden.


Her til aften fik vi noget nemt.
Og posen med kartofler gemte på en særlig overraskelse. Jeg så straks det øverste billede for mig da jeg stod og skrællede kartoflerne og stødte på det fine hjerte. Sjovt som min hjerne er obs på at se billederne og kompositionerne.
Jeg gør det hele tiden. Ser farver og sammensætninger, suger til mig.


Anyway, det er ikke fordi bloggen her skal forvandles til en mad-blog, men det er åbenbart det der fylder hos mig lige nu, ergo også på bloggen.

Aftenens menu bestod af kyllingfileter. Oven på dem lægges lidt blåskimmelost (min mand kan overhovedet ikke lide mug-ost (som i, overhovedet slet ikke!), men disse kyllinger kan han godt lide, så lad dig ikke skræmme af osten). Oven på igen lægges en skive parmaskinke. Hvis man er i frådsehumør kan man købe lidt mere og vikle det rundt om fileten istedet for kun en skive ovenpå.
Kartoflerne blev bare skrællet og skåret ud.. I en frysepose med kartofler, en smule olie, salt og krydderi og rysterystemaseblande. Ind i ovnen på et fad og vende et par gange.
Majskolberne kogte til de var møre og så smør og salt på da de kom på bordet.

Velbekomme. MMMmmmmmm!

2 kommentarer:

  1. Ej hvor var det dog pudsigt.. lige sådan et hjerte i kartoffelposen.. det var måske ik lige der man havde ventet det, men så meget desto finere.. :)) Det smagte godt vil jeg tro (hvis I ku nænne at spise det?).. Indbydende billeder.. ;)

    SvarSlet
  2. Ja det var rigtig fint og overraskende.
    Det var min mellemste søn der fik æren af hjertekartoflen :).
    Tak for rosen af billederne.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails