onsdag den 25. august 2010

Skide tak Post Danmark!!!!!

Tak fordi jeg måtte stå i kø, og stå i vejen for kunderne i Super Best, ved den lille postbutik i åbnede efter I lukkede vores posthus.

Tak fordi I har skåret ned på jeres søde postdamers tid, så jeg skal ekspederes af små teenagetøser der hverken gider sidde der eller sætte sig ind i hvordan postsystemet virker.

Tak fordi jeg måtte betale 75,- for at sende mine ting afsted for at I gider at tage en form for ansvar for indholdet og leveringen. "Forsikring" kalder I det.

Tak fordi jeg fik en mail fra SophistiCat om at min pakke ikke var kommet frem. Den pakke der indeholdt mange timers arbejde og ting der ikke kan laves om, fordi stoffet er unika og vintage på nogle af tingene og ikke kan skaffes mere af.

Tak fordi I har skrevet på jeres hjemmeside under Track and Trace at pakken er afleveret i god behold 10 minutter inden butikken åbnede, på trods af at jeg havde skrevet åbningstiderne på pakken!

Tak for det venlige brev hvor der står at min efterlysning kan tage 6-8 uger at følge op på.

Tak for reminderen om hvorfor jeg søger andre måder, at sende mine ting ud næste gang.

9 kommentarer:

 1. GRR! Jeg bliver virkelig harm med dig. I det store hele gør de jo et fint arbejde, men de gange der sker sådan noget her, det overskygger bare det hele. Håber din pakke bliver fundet meget snart!

  SvarSlet
 2. Det vil jeg give dig ret i. Taget i betragtning hvor mange leveringer de har hver evigt eneste dag, gør det et fint arbejde.

  Men det her .. ALTSÅ! Nogle gange er det bare vigtigt at tingene når frem, og så kan det ikke være meningen at man ikke kan bruge dem.

  Jeg håber sørme også at min pakke snart dukker op og bliver leveret rette sted.

  Tak for med-harmen :).

  SvarSlet
 3. ÅHHH NEJ er det dine hatte????

  AAARGGH!!!!

  Håber din pakke snart dukker op! -føler med dig.

  SvarSlet
 4. Ja det er mine hatte *suk*.

  I dag har jeg fået et nydeligt brev fra Post Dk om at de kan se på deres scanning at pakken er afleveret og de derfor ser sagen som afsluttet.
  Ohhh but nooooo people ;).
  Så nu har jeg talt med Nina i kundeservice, der har givet sagen videre til Gurli, der vil vende tilbage.

  Spændende spændende ;-D

  SvarSlet
 5. Men de kan for helvede da også se på deres scanning hvem der har modtaget pakken.
  Så vidt jeg ved skal man kvittere når man modtager en pakke.

  SvarSlet
 6. Årh... Hvis det ikke var fordi de i mange år havde haft monopol, kunne Post Danmark ikke overleve som virksomhed. Det tror jeg ikke. Ud af de sidste 5 pakker der er blevet sendt til mig (som jeg ved) har PostDk fået de 4 af dem væk. Ikke sådan helt væk, men sådan at de efter 3-6 uger er kommet retur til afsender fordi "de ikke kunne afleveres" eller som "uafhentet" Og det på trods af at man dagligt har været nede og vifte med den seddel der burde bllive byttet ud med en pakke...
  Har også efterlyst pakker, og skrevet t de hvis de dukkede op skulle afleveres hos mig. Og alligevel endte de hos afsender...
  Hmm, absolut ikke begejstret for PostDk!!!

  Men, håber virkelig din pakke dukker op!

  SvarSlet
 7. HØRT
  jeg siger det lige igen
  HØØØØØØØRT!!!!
  krafthelvede !!!

  Jeg har købt en af sønnens gaver på nette hjem fra usa. Godt.
  Den stakkels pakke rejser alene med fly - ender i lufthavnen - kommer til Odense - og lige så snart vores lokale postbud får fingrene i den forsvinder den ud af systemet og bliver væk - altså VÆK!
  Jeg fik en af de der sedler smidt i min postkasse med en note om at jeg kunne hente den dagen efter. Det ville jeg så gøre- men teenage tøsen bag skrænken kunne desværre ikke finde den kun beklage. NÆSTE råber hun og beder mig gå til side ....
  forklarer "damen" at hun må efterlyse den da den er RET MEGET vigtig da det er en gave. Det kunne hun ikke ...

  idiot tænkte jeg skred hjem og ringede hele PD´s system op og skældte samtlige medarbejder ud , da jeg mener det uansvarligt
  Fik dog (til sidst) en sød dame i røret som godt kunne forstå min vrede og frustration. her til morgen har manden kørt rundt til 4 af vores lokale postomdelere og pakken dukkede op igen. Heldigvis :-)

  sådanne historier har PD efterhånden mange af desværre ...

  god aften

  SvarSlet
 8. @ Jeanett - Ja måske. Det må tiden jo vise :).

  @ Blue-Bird - Ai hvor fustrerende! Det er godt nok mange pakker i træk der er blevet væk!

  @ Rikke - HA! Det er SÅ typisk. Rejser tværs over kloden for at blive smidt væk af Post DK!
  Men sådan et arbejde for at opdrive pakken vil det i mange tilfælde spare tid og penge at køre ud med tingene selv *suk*.

  SvarSlet
 9. hvor er det da bare super nedern, kan ikke være rigtig at man sender noget som så ikke kommer frem, men jeg har aldrig skulle skrive under for pakker, det er sket en gang at jeg skulle skrive på sådan en plastik dims men en plastik pind der ikke skriver. og så fik jeg min symaskine. hold da op hvor jeg føler med dig, ville blive så rasende hvis post dk bare sagde pakken er modtaget hermed stopper eftersøningen. nøj jeg tror jeg havde skidt regnbue farvede grise.

  håber din pakke dukker op.

  Kh Sara

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails