onsdag den 2. juni 2010

"Kan du så blive væk".. det var hvad de sagde til mig da jeg ringede og spurgte om jeg må komme på arbejde fordi også jeg selv har fået skarlagensfeber nu. Jeg er ikke sådan rigtig henvist-til-sofaen-med-ynkeligt-udtryk-og-dårligt-dagtv-syg. Jeg er bare mat. Kunne jo godt gå på arbejde. Men jeg ville alligevel lige tjecke om forholdsreglerne for at blande streptokokker og hundesyge patienter. Det kunne jo være at jeg kunne lave et eller andet der ikke indebar at ånde på folk.

Men nej, Jeg måtte ikke komme.

Det har jeg alligevel ikke oplevet før. Jeg måtte ikke engang komme på arbejde kort i morgen hvor jeg ellers skulle fremlægge sammen med en studiekammerat.

Min vejleder blev hurtig enig med sig selv om at jeg skulle blive hjemme til mandag morgen.
Og det værste er, at jeg faktisk gerne ville have været afsted.

Til gengæld må jeg gerne blive hjemme og passe streptokok 1 og 2.
Streptokok 1 er igang med noget Playhouse Disney maraton.
Streptokok 2 har været med mig ude i haven og lege lidt til formiddag. Smed lidt med sin frokost og er nu lagt ud og sove.
Vi afventer stadig svaret på den podning der blev sendt til slagelse, for at se hvad det er for en fæl fætter vi har fået inden for vores døre der ikke vil lade sig slå ihjel af almindelig penicillin!
Jeg overvejer at sætte et skilt op på vores hoveddør om smittefare og ærger mig lidt over at jeg alligevel ikke inviterede hende fra Jehovas Vidne, der var forbi tidligere i dag, ind til kaffe ;)-..

Jeg selv sidder midt i det hele og er bare så hammertræt! Jeg ved ikke om det er sygdommen, penicillinen eller en blanding af dem der gør det, men om lidt vil jeg gå over og snuse lidt til streptokok 1´s nakke, krybe sammen bag ham med et tæppe over mig og lade som om jeg er 5 år og Eistein, Mickeys klubhus, Handy Manny og Specialagent Oso er det fedeste tidsfordriv.

Måske jeg også lige skulle lukke øjnene lidt nu jeg ligger der, for streptokok 1 er så blød at ligge op af, og hans krop udstråler altid sådan en ro så man bliver helt zzzøøøvnig .....


Billedet er fra Lægevagten.dk

3 kommentarer:

 1. God bedring til jer alle søde.

  SvarSlet
 2. Årh, hvor træls :-(

  God bedring til jer alle <3

  SvarSlet
 3. Uh jeg ville vælge at nyde de ekstra dage med lovligt fri. Hvor tit er det lige vi får lov til det? Og så ville jeg synes, det var mega fedt at jeg fik lov til at være træt og restituere :)
  Har du en hængekøje? Det er verdens bedste opfindelse til en lille morfar i skyggen :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails