lørdag den 5. december 2009

ÅRHH hvad …

Total gaveregn!!
I flere kategorier …..

Dagen har budt på julemiddag hos svigerforældrene. Det i sig selv er jo en smovsegave af de store ;). Vi skal ikke holde jul sammen i år, så vi tyvstartede på julemaden alene. Uden træ, gaver og salmesang. Og en islagkage til dessert ;).
Men både and, flæskesteg, kartofler, sovs og så videre var lige til en mavepine – på den gode, og forspiste, måde ;).

På et tidspunkt hiver min svigermor mig med op til hendes klædeskab og hiver den ene gemte skat fre, efter den anden. “Ja det er jo synd det bare ligger her”. Jeg spurgte hende om hun skulle dø snart eller hvad? Hun grinede bare og mumlede noget om at få brugt tingene. Og tro mig .. de her skatte skal nok blive brugt.
Jamen se lige …

nye_oereringe

Øreringe købt i Harolds i London i 1993 med en safir i midten.
Jeg føler mig næsten kongelig, og fik lyst til at vinke lidt til folk på gaden, fra vores bil da vi kørte hjem. En lørdag aften efter kl 20 tror jeg dog nærmere at jeg ville blive stemplet som enten psykiatrisk patient eller meget fuld, end en med blåt blod, så jeg lod være …
Men jeg var fristet! Dét var jeg …

Hvis I tror at det er overstået med gaveregnen allerede nu så tro om. Svigermor hev også en sort kjole med det mest fantastiske fald i, ud af skabet og gav mig den på. Den kom også med hjem.
Og smykker … gamle skatte med hver deres egen historie…

smykker_sanne_collage Den lille toiletpung som mine sønners oldemor brugte tilbage i 50érne. Den glimtende halskæde med de fine sten som svigermor havde på til sit bryllup. Den fine broche med de tre Georg Jensen magueritter der mangler en nål, men som en guldsmed garanteret kan reparere. Der mangler også et lille stykke emalje på den ene blomst, men det vil jeg ikke have repareret. En ægte perlehalskæde (har aldrig ejet ægte perler før), og flere andre fine gamle skatte.
Jeg føler mig SÅ heldig..

Men ikke nok med det … da vi nåede hjem og jeg tømte postkassen lå der en foret kuvert til mig, afsendt fra tyskland. Tyskland?? Jeg granskede min hjerne. Jeg havde da ikke købt noget fra tyskland for nyligt (for meget webshopping?!?).

Jeg smilede stort da jeg åbnede kuverten og ÅHHHH hvilket indhold.
Den fineste lille makeuppung med to små søde perlehjerter, lige til at hænge op, klar med snor i.

vandregave_collage Jeg er helt og aldeles vild med min gave. TUSIND tak Ulla. Jeg har været på optaget af at være syg og have dårlig samvittighed over den manglende julestemning herhjemme at jeg slet ikke har fået set at du allerede havde givet besked om de ventende pakker, så overraskelsen og glæden var spontan og stor.

Jeg bliver helt 4 år og har lyst til at stable alle de fine ting op på række i mit soveværelse, så jeg kan ligge og se på dem inden jeg falder i søvn om ikke så længe.
Tænk engang  … wow …

Og P.s. 2 af mine egne vandregaver ligger klar. Måske jeg bare skulle få sendt dem ud.
Jytte skyndte sig jo at tage den ene plads. Det er jo meningen at der skal være 3 der melder sig, men hvis ingen andre melder sig, så får Jytte bare begge de gaver jeg allerede har klar ;).

3 kommentarer:

 1. Ooooh, sikke en fantastisk svigermekanik! :-)

  De øreringe er godt nok fine, dit heldige bæst! Og brochen.....og perlekæden.....og suk!

  Mangler hun mon en ekstra svigerinde, men uden at man ægter en søn? ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at du kan lide min vandregave ;o)
  Og hold nu op, sikke nogle fine ting din svigermor har givet dig! Jeg er da helt målløs over så stor en gavmildhed - tillykke med de fine sager og med en sød svigermor!

  Rigtig fin blog du har. Den vil jeg følge med i fremover ;o)

  Ha' en dejlig 2. søndag i advent.

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 3. June: Narjh ... hun er miiiiin ;).

  Ulla: Hyggelig at du har lyst til at følge med i min lille verden :).

  Kh,
  Synne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails