onsdag den 3. juni 2009

Når katten er ude..

Eller, når forældrene er næsten børnefri ;).

Lørdag var hyggelig hos farmor og farfar. Menuen stod på hygge og super lækker lammekølle med diverse tilbehør.

Drengene kølede hinanden af i sommervarmen.Pludselig var både Malte OG haveslangen væk, og så er det med at komme på benene.
Vi fandt ham ude på forsiden af huset igang med at vaske farfars bil ..og naboen ...og kældertrappen, og det nærmeste vindue. Der var vist også en enkelt krukke der fik vand og da der ikke kunne være mere vand i farfars træsko så slukkede han for vandet.

Men så var det godt at man kunne komme ind og få tørt tøj på og sidde i solen med en is.Vi efterlod drengene hos deres bedsteforældre, tog datteren under armen og kørte hjem. Efter mini-damen var blevet puttet (i vores seng... !), trak vi ud på terassen og nød sommeraftenen.Et par timer med stille musik, god rødvin og samtale var ikke den værste måde at tilbringe sådan en lørdag aften.Også selvom jeg ikke kan sige mig helt fri for at være en smule tung i hovedet næste dag. Men det var det værd ;).Jeg elsker mit liv....

2 kommentarer:

  1. Årh, hvor ser det hyggeligt og romantisk ud!

    Børn og Vand er som fluer til ko-lort *G* Marc brugte det meste af en solskinsdag på, at traske rundt i haven iført gummistøvler, som der fulde af vand ;-)

    SvarSlet
  2. Marc er en dejlig unge :-D <3.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails