søndag den 31. maj 2009

Legehuse

Prøv lige at se disse legehuse. Indretningen og detaljeringsgraden er helt fantastisk!

Jeg er fuldstændig vild med evnen til at indrette et så lille rum med sådan en snilde og elegance.

Jeg har jo sammen model legehus nede bagerst i haven...Måske man skulle......?.. altså, når jeg lige har malet Kamilles høje stol ...... og syet min buksedragt færdig ...Som tider dog iler når man sidder her og drømmer. Jeg bliver helt udmattet.

Måske man skulle gå ned i kælderen og finde hængekøjen frem, så jeg kunne ligge og tegne i skyggen af vores birketræer. Men kælderen er sådan et farligt sted. Der er så mange gode sager dernede, og jeg finder så på så mange ting jeg lige kunne, når jeg er dernede.
Jeg tror jeg bliver her på sofaen med brisen fra den åbne terassedør... måske jeg bare lige skulle tage en lur, og drømme om alt det jeg lige kunne når jeg vågner igen...

Billederne af det fantastiske legehus er fra Retro Villa

1 kommentar:

  1. Vi har også samme model legehus, og jeg var ellers lige blevet ganske tilfreds med vores efter køb af nogle billedrammer, 3 billige fyrretræshylder fra Ikea, en kridttavle og nogle silkepotteplanter, men jeg kan godt se at det slet ikke holder op mod dét der. Maling på væggen gør rigtig meget indvendigt, istedet for den der dødsyge fyrretræsfarve.

    Uanset hvad, så ville min datter ikke kunne holde samme orden, for det bruges også til sand- og jordlege.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails