tirsdag den 26. maj 2009

At blogge

Da jeg oprettede bloggen her, svor jeg ved mig selv at jeg ikke ville svælge i "hvorfor blogger jeg"-indlæg. Jeg har lavet bloggen fordi jeg har lyst - basta.
Men da jeg i går aftes sad og læste op på Frøken Fryds blog var der alligevel et indlæg om at blogge der er som hevet ud af mit hoved, og som jeg ville ønske jeg havde formuleret.

Frøken Fryd skriver:
"[...]For hvorfor blogger jeg? For vis skyld? Hvordan skal jeg gøre det? Og hvorfor?

Jeg påstår jo stædigt (jeg ER jo stenbuk) at jeg blogger for min egen skyld. Men når jeg kigger langt ind i maven - helt derned hvor den lille pige sidder, og svinger med benene og synger julesange. ER det så virkelig for mig selv. Hvis det var det, kunne jeg jo bare skrive i et dokument på computeren. Og få en tilfredsstillense ud af det. Men det gør jeg jo ikke. Jeg elsker jo det her medie. Jeg elsker jo at vise mig frem. At råbe "SEEEE, JEG HAR SYET ENDNU EN FUCKING PUDE, OG JEG ER STOLT". Jeg elsker jo dybest set anerkendelse, eller bare samhørighed med andre mennersker der også syr puder, eller flytter på møbler, eller har et LIV, der ikke er perfekt. Og som gider skrive om det, og dele det. Så JEG kan føle mig tilfredsstillet, og føle samhørighed. Jeg elsker mennesker. Jeg kan sidde en halv formiddag på en bænk i centrum og glo på mennesker. Og digte historier om dem. Og more mig, over min til tider morbide humor. (små hjerner, små glæder). Men det er fedt. Og det er fedt at se andre blogge. Og så er det rigtig fedt, at NOGEN gider læse med ved mig. Og være enig med mig i at jeg er helt igennem normal, i unormalitet og rod og kaos og kreativitet.
Er det ikke fedt !

Føler jeg mig kun set, hørt og elsket når nogen læser med ? For så har jeg da et alvorlgt problem. Kan jeg ikke blive set, hørt, og elsket at ham der sidder overfor mig. Ham med de brune øjne, og som er ham der er min supermand. Eller af min datter, der mindst er et vidunder (det synes jeg altså), eller af min familie, mine venner, mit - alt - ???
Jo for pokker da, jeg elsker bare at blogge. Jeg elsker at vise det frem jeg tænker på, det jeg tumler med, det jeg laver....
Jeg er jo bare blogger - men damn det er en fed hobby!"

Se indlægget her

Amen! Jeg vil altså være Frøken Fryd når jeg får min hjerne igen!

3 kommentarer:

 1. Fedt ! Jeg bliver jo helt beæret her - så behøber jeg ikek råbe "røv" ud af vinduet det næste stykke tid. Vil også meget hellere råbe "jeg har en hjæææærne", Hi hi hi.
  Tak skal du have - du er da bare helig :-)

  KH Maria.

  SvarSlet
 2. og tastefejlene..... Det var jo det med hjerne ikk ;-)

  SvarSlet
 3. Det er også mere nabovenligt at råbe end "røv" ;). Personligt har jeg mere en barnlig trang til at fnise når ordet "bæ" dukker op!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails