tirsdag den 31. januar 2012

Raske penge og lidt om sprog.

Nå´m, dem der siger noget bestemmer (se kommentarer fra i går).
Så de læsere der forvilder sig forbi fra det store udland, må bruge Google Translate. De dage jeg har fået tilstrækkeligt med kaffe, kan det være jeg laver en minioversættelse i bunden.

Her er der lidt tirsdagsmusik til de morgenfriske, med god dansk lyrik og indbygget lyst til at svinge den der mås.


Og husk så huerne. Det bliver koldt i andedammen
Men så er det jo godt, at vi kan danse os varme....

3 kommentarer:

 1. Nu synes jeg, at din blog er underholdende og spændende, fordi du tager fat i så mange forskellige emner fra dit liv.

  Men jeg kan sagtens følge, at andre måske mangler den intimitet, som der er, når du skriver på dansk. For der skriver du på dansk og med hjertet.

  For mig gør det ikke den store forskel om du skriver på dansk eller engelsk - jeg vil stadig læse med ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Synne
  Jeg er enig i, at det giver mest mening at du skriver på dansk. Måske er hits'ene fra udlandet også bare fra danskere bosat i udlandet? Er det undersøgt? Og ja - de har jo fundet bloggen selv om den er på dansk :-)Det her er ikke en fagblog, men et sted hvor folk kommer ind og relaterer til de dybt personlige og poetiske emner du tager op og skriver om - Det er dit sprog og dine måder at formulere, hvad der sker i dit liv, som folk kommer herind efter. Som kommunikations-fagperson ved jeg hvor svært det er både at formidle noget, du ikke føler, så andre kommer til at føle det (og det er jo netop fordi du føler tingene, at andre også gør det), men også hvor svært det er at formidle noget følelsesmæssigt, på et sprog, der ikke er en del af dig. Du skriver super fint engelsk, men der forsvinder en stor del af den intimitet og spontanitet i sproget, der kendetegner din blog.
  Blot mine 5 cent ;-)
  Kram og god dag til dig.

  SvarSlet
 3. Jeg lytter til hvad I siger og tager det ind :).
  Tak for feedback.

  Kh,
  Synne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails