onsdag den 23. juni 2010

Mens man venter på en beslutning..Det der pigehår. Hvad pokker gør man med det?
Jeg giver drengene en tur med trimmeren. Med mere eller mindre succes! Men sådan et pigehår der krøller og bare bliver længere lige så stille?
Jeg nænner ikke at klippe det af. Men jeg synes heller ikke, at sådan rigtig langt hår er fedt når man er 1½ år og det fedeste i verden er at sætte hår med mad.

Mens vi venter på en beslutning kunne jeg jo flette det op i en fransk fletning. Og hvis man er en lille pige der ikke er så interesseret i håropsætning, så kan man jo så lige spille en lille sang på sin mundharmonika imens mor roder og forgæves beder en om at sidde stille.

3 kommentarer:

 1. Ha ha, det problem kender jeg bare alt for godt. Jeg fletter også Maya Emilies hår, og har gjort det siden hun var knap 2 i alt fald. Inden da stod den på spænder, der konstant faldt ud. Har funde ud af, at en enkelt lille fletning foran, det afholder håret fra at falde i øjnene, hvilket er vores største problem. Så det får hun med sig de fleste dage - og hun elsker den og synes selv, hun er så fin, så fin.

  Jeg kunne ikke drømme om at klippe hendes fine krøller af, selvom de ER en pest at både vaske, rede og sætte ;)

  SvarSlet
 2. Vi har også en lille krøl tot herhjemme. Hun har dog været hos frisøren 2 gange og det er krøllerne ikke forsvundet af. Da vi var ved friør i tirsdags fik jeg hende dog til at klippe det foran lidt korter så det ikke hele tiden fløj ned i hendes ansigt, for hun gider ikke have sat hår, hun skriger og vrider sig når bare jeg nævner ordet elastik. ha ha... Men håber det bliver bedre når hun bliver lidt større.. Synes selv hun ser helt fantastisk ud med hendes nye hår. Men nøøj lige så søde som krøllerne er, lige så stort et maridt synes jeg de er.. Måske jeg skulle prøve at overtale hende til et par fletninger... (lea 2 år og 4 måneder).

  SvarSlet
 3. Nårh, så sød hun er :-)

  Wilma er aldrig blevet klippet - og hun er nu 3...de får bare lov at gro, de fine hvide krøller. Hun har oftest bare samlet pandehåret i en lille tot i den ene side - sådan har det 'altid' været - nemt og hurtigt...men, indimellem blir det da også til en fransk eller en sildebensfletning....når damen gider!!

  kram

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails