søndag den 7. marts 2010

Mmmm....

Min mellemste elsker at lave mad.
Så står vi der sammen og vejer mel, skærer chokolade og skiller æg.
Det er samvær på højt plan.


Bagefter kalder vi på resten af familien..




Opskriften på de muffins jeg bagte kan findes her. Jeg brugte halvt øko-blåbær fra Irma og halvt hindbær fra ægtemands forgangne mormorhave, og lavede opskriften til 23.
Put bærrene frosne i dejen, ellers misfarver de dejen.

Toppingen er en ganache af piskefløde og hvid chokolade. Farvet med farver fra mine kagedage.

Tag 4 dl piskefløde og 650 g hvid chokolade (Aldi er det billigste sted at få hvid chokolade).
Varm piskefløden op i en gryde. Hak chokoladen.
Når fløden er varm hældes chokoladen i. Rør rundt til chokoladen er helt smeltet. Sæt på køl.
Hvis du har travlt så sæt gryden i fryseren og rør jævnligt. Men regn alligevel med 2-3 timer til at den bliver hård nok.

Man kan lave en sprøjtepose på mange måde. Her er en af dem.
Jeg orkede ikke at gøre mine lækre sprøjteposer rene i dag, så jeg tog en stor stjernetyl og en frysepose. Klippede et lille hul i hjørnet af posen og puttede tyllen ned i hullet. Fyldte ganache i posen og vupti ...

4 kommentarer:

  1. wow er vild med farverne:-)

    SvarSlet
  2. Sejt at farven på kagetoppingen matcher lyset på bordet!

    Jeg må prøve at lave det der ganache en dag, det lyder ret overkommeligt. :o)

    Sender lige en bunke søndagskrammer, fooooor hmmmm -ja det havde jeg egentlig bare lyst til.

    SvarSlet
  3. Er også helt vildt med farverne - er meget imponeret:-)

    SvarSlet
  4. Hmmm..hvor ser de kager lækre ud:o) Tak for kigget fornemmer straks en varm og hjertlig stemning her hos dig - kommer helt sikkert igen:o) Mvh Pia - pipsompap

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails