tirsdag den 28. april 2009

Stor-shopping i kbh

I går tog jeg ind og mødtes med en veninde, der er bosiddende på Amager.
Jeg smed barnevognen ind bag i bilen, og Kamille i autostolen.
Selvom jeg havde fodret Kamille af som det sidste inden jeg kørte, så besluttede hun sig for at brokke sig temmelig højlydt den sidste lille halve time inden jeg var fremme. Så vi måtte lige starte med en optankning hos Veninde, inden vi kunne drage ind til centrum.
Jeg følte mig virkelig som den største bondrøv. Det er altså ikke mere end knap 10 år siden jeg boede på Østerbro i et lille hyggeligt lejet værelse. Og her gik jeg og glanede som en anden turist, og synes det var helt vildt sjovt at prøve metroen for første gang!
Jeg følte næsten at jeg var på ferie, og var kommet til London ;).
Nå men vupti, efter et par stop tog vi elevatoren op igen og pludselig stod vi ved strøget. Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvordan det skete. Heroppe i det nordvestlige sjælland kræver det jo nærmest timelange køreture at komme ud og se andet end køer og en lokal Brugs (til gengæld har vi altså flottere natur end strøget har ;)).
Vi startede i en H&M, hvor jeg trak den ene ting ned af hylden efter den anden, indtil Veninde spurgte om vi ikke også skulle gå ovenpå. Ovenpå? Den afdeling jeg stod i var så den lille del.
Og så lærte jeg hvordan man tager rulletrappen med barnevogn i kbh ;).

Efter H&M måtte vi lige tanke ungerne og os selv op, så vi gik i Illum og spiste mad på en børnevenlig cafe. Efter ungerne havde fået deres grød, lå de og huggede hinandens legetøj (eller rettere, Kamille huggede Drengs legetøj...) på sofaen, mens vi andre fik vores mad også.Efter en ren ble, drog vi ud i mylderet igen. Jeg glemmer altså hvor mange mennesker der er på strøget. Det sætter det lidt i perspektiv, når vi brokker os over aaaaalle de turister der indvaderer os, i vores fredelige hverdag heroppe, hver sommer.
Men det var kanon vejr. Faktisk så varmt at Kamille til sidst kun havde sin langærmede body på under dynen, og stadig svedte tran. Jeg tror også hun synes det var lidt fedt at være i kbh. Hun sad klodset op med en stor pude, og kiggede benovet på livet omkring hende. En gang imellem lukkede hun øjnene og tog sig en lille lur. Det var ikke meget jeg hørte til hende.

Og hvad fik jeg så købt? Ikke så lidt skal jeg lige hilse og sige :).

En buksedragt fra en lille butik der hedder Grethes Klædeskab


Den sødeste koralfarvede ballonkjole/tunika fra Gina Tricot


Denne t-shirt med pallietter i O´et, og en vest der er syet på ved skuldrene. Er dog lidt spændt på hvordan den vest kommer til at arte sig i vask. Den er ikke kantsyet, men kun klippet. Men pyt, jeg prøver :). Den må komme i bh-posen når den skal vaskes.
Den er forøvrigt også fra Gina Tricot.


Jeans fra Topshop - der giver 10% i studierabat. Selvom ekspedienten gloede noget da jeg hev mit studiekort frem ;)Til sidst to sommerhatte, en sommerjakke, og de kæreste leggins til Kamille. På nedenstående billede får hun tvangsprøvet sin nye hat. Hun kan lige så godt begynde at lære shoppingens kunst allerede nu ;)

1 kommentar:

  1. Tak for din MMS.

    Jo, jeg kan godt lide dit outfit. Der mangler lige en masse sølvkæder (H&M), enten korte eller lange - hvis du spørger mig :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails